Specialist Letselschade

Kunt u aangeven hoeveel ik kwijt ben aan uw bureau?

Dat is niet van tevoren te zeggen. Elk  zaak is maatwerk. Wel is het zo dat u vooraf weet waar u aan toe bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Moet ik uw kosten vooraf betalen of in termijnen?

Zoals gezegd, in de meeste gevallen betaalt u niets. Als er al kosten voor uw rekening blijven, kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen.

Worden uw kosten vergoed door mijn verzekeringsmaatschappij of die van de tegenpartij?

Zodra de aansprakelijkheid door de tegenpartij volledig is erkend, moeten de advocaatkosten vergoed worden door de tegenpartij.

Is het voordeliger naar een ‘no-cure-no-pay’- bureau te gaan?

In veel gevallen is de aansprakelijkheid voor het ongeval meteen duidelijk en loopt u niet het risico dat de advocaatkosten niet worden vergoed door de tegenpartij.  Een ‘no-cure-no-pay’- bureau is dan niet voordeliger voor u. 
Zoals gezegd betaalt u bij Vermeulen Letselschade in de meeste gevallen geen kosten en behoudt u uw volledige schadevergoeding.

Kan ik bij Vermeulen Letselschade op ‘no-cure-no-pay’-basis mijn zaak laten behandelen?

Dat kan zeker. Vanaf januari 2014 mogen letselschadeadvocaten op ‘no-cure-no-pay’-basis werken. Het betreft een experiment voor vijf jaar. Zo nodig zijn wij bereid op die basis uw zaak in behandeling te nemen.

Ik heb een rechtsbijstandsverzekering. Kan ik dan toch bij u terecht?

Zeker. U bent niet verplicht om gebruik te maken van uw eigen verzekering. Vermeulen Letselschade kan uw zaak in behandeling nemen en u de schadevergoeding bezorgen waarop u recht heeft.