Uit de praktijk
Hieronder leest u welke ondersteuning Vermeulen Letselschade in het verleden aan cliënten heeft kunnen bieden.
Bedrijfsongeval
Een zzp’er kan als gevolg van en ongeval zijn bedrijf niet meer runnen. Hij vindt een baan waar hij aan zijn handicap aangepast werk verricht. Voor ongeval had hij een goedlopend bedrijf. De verzekeraar meent van niet. Een financieel deskundige doet onderzoek en bevestigt de door Vermeulen Letselschade geschetste bedrijfsprognose. De verzekeraar vult het tekort aan.
Verkeersongeval
De verzekeraar zegt dat sprake is van eigen schuld van de fietser en wil maar 50% van de schade van het slachtoffer betalen. Vermeulen Letselschade weet de verzekeraar aan de hand van foto’s en getuigenverklaringen te overtuigen van haar ongelijk. Het slachtoffer krijgt uiteindelijk waar ze recht op heeft: een volledige schadevergoeding.
Medische fout
Een baby loopt bij de geboorte een hersenbeschadiging op. Het ziekenhuis weigert de aansprakelijkheid te erkennen. Het door het ziekenhuis bij te houden medisch dossier blijkt onvolledig. Daardoor is het moeilijk om te bewijzen dat er een fout is gemaakt. Toch weet Vermeulen Letselschade in een procedure bij de rechtbank de aansprakelijkheid rond te krijgen.
Dwarslaesie
Een jonge vrachtwagenchauffeur loopt bij een verkeersongeval een dwarslaesie op. Dit beroep uitoefenen was zijn droom. Door het letsel lijkt zijn droom in duigen te vallen. Samen met een re-integratiedeskundige vindt het slachtoffer een baan als administratiemedewerker. Hier neemt hij geen genoegen mee. Met behulp van Vermeulen Letselschade koopt hij een vrachtwagen en blijft hij toch actief als vrachtwagenchauffeur.
Blijvend knieletsel
Een bromfietser loopt na een aanrijding met een personenauto blijvend knieletsel op. Hij schakelt een 'no-cure-no-pay'-bureau in. De afspraak is dat hij 15% van zijn schadevergoeding moet afdragen aan het bureau. Er gebeurt echter niets in de zaak van de bromfietser. Hij is ontevreden. Vermeulen Letselschade neemt de behandeling van de zaak over, toont aan dat sprake is van forse inkomensschade en zorgt er voor dat de bromfietser 100% van zijn schadevergoeding in eigen handen houdt.
Letsel door paard
Op jonge leeftijd krijgt een vrouw blijvend letsel door een trap van een paard. Ze raakt blijvend arbeidsongeschikt. De verzekeraar van de eigenaar van het paard keert de maximaal verzekerde som uit, maar dat blijkt te laag om de totale schade te vergoeden. Vermeulen Letselschade stapt naar de rechter.
Second opinion
Het slachtoffer is ontevreden over de wijze waarop de rechtsbijstandsverzekeraar haar zaak behandelt. Haar schade loopt op, maar dat brengt de rechtsbijstandsverzekeraar niet in beweging. Ook ‘vergeet’ de verzekeraar de medische gevolgen in kaart te brengen. Het slachtoffer gaat naar Vermeulen Letselschade voor een second opinion.